KOCAELİ / DERİNCE - Çakabey Ortaokulu

Nis

Ebru sanatı; etrafında bir araya gelen bireyler arasında dostluk ve arkadaşlık bağlarının oluşması açısından uygun bir atmosfer yaratmaktadır. Ebru sanatı farklı kültürel geçmişleri olan insanlar arasındaki toplumsal önyargıları ortadan kaldırır, bu kültürler arasındaki iletişimi kolaylaştırır ve sosyal bağları güçlendirirÖğrencilerimizde bu etkinlik etrafında  birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

Okulumuz 5/A Sınıfı Öğrencisi Azra TENİM Okul Sporları 2023-2024 Takwondo Kyorugi Küçük Kızlar 50 KG  İl Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Çedes Projesi koordinatörü  tarafından başlatılan Ramazan Ayı etkinliği ile okulumuz girişine kumbara konularak bir hafta içerisinde öğrenci öğretmen ve velilerin katılımıyla toplanan tutarla mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi 9 aileye Ramazan kolisi dağıtımı yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Aralık ayı "Yunus Emre Gönül Çalab'ın Tahtı" kapsamında yapılan afiş ve cümle çalışmaları

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL ETKİNLİKLERİ Öğrenciler,Öğretmenler ve Velilerin katılımı ile okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Ekm

"Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği  09.09.2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştı. Bu yönetmeliğe Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları ilçe zümre başkanları ve Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından belirlenmiştir."

HAZIRLANAN KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI NA ULAŞMAK İÇİN TIKLANYINIZ

Ekm

Ülkemiz ve yaşadığımız bölgenin deprem potansiyelinin yüksek olması sebebiyle okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerininin Azaltılması Günü kapsamında tatbikat yapılarak deprem anında ve sonrasında binanın nasıl tahliye edileceği konusunda hatırlatmalar yapıldı.

Ekm

9-14 Ekim ERASMUSDAYS Günleri dolayısıyla okulumuzda yaplan etkinlikler sergilendi.Öğrenciler açısından  güzel ve farklı deneyimler yaşandı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte 13. Kocaeli Kitap Fuarı ziyaret edildi. Öğrenciler birçok farklı türden kitabı bir arada görme fırsatı elde ettiler. Öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu.